Innovatie met zuigschrobmachines van All Cleaning Products

Op 20 oktober hebben wij van All Cleaning Products te Lisse de laatste 5 van de 7 compacte innovatieve zuigschrobmachines van Numatic in ontvangst genomen. De krachtbron van deze geheel nieuw ontwikkelde machine is een makkelijk vervangbare lithium batterij.

Hiermee is een grote wens van ons in vervulling gegaan, namelijk een compacte draagbare en draadloze oplossing voor het reinigen van harde vloeren bij woningbouwcoöperaties en VvE’s.

Tot op heden hebben wij harde vloeren altijd gereinigd met de mop. Echter het reinigingsresultaat van een zuigschrobmachine overtreft veruit het reinigingsresultaat van de traditionele mopmethode. 

Daarbij wordt de vloer direct grondig geschrobd met continue vers aangevoerd water vanuit de interne watertank. En niet onbelangrijk…de vloer wordt zo goed als droog achtergelaten, wat vooral in de natte periodes de vuil-inloop sterk beperkt en het uitglij risico voor bezoekers en bewoners vrijwel uitsluit.

Voor onze medewerkers is de machine makkelijk te vervoeren, licht in gewicht en simpel te bedienen. Uit een eerste proefperiode bleek dat het schoonmaakwerk met deze machine door onze medewerkers als (veel) minder lichamelijk belastend wordt ervaren en gaven zij ook aan zich meer gewaardeerd te voelen als vakmensen. De eerste complimenten van bewoners en bezoekers hebben wij al ontvangen!