Een schone gevel bepaald in hoge mate de uitstraling van uw gebouw. Helaas zal iedere gevel in de loop der tijd door atmosferische invloeden of bouwgebreken langzaam vervuilen. Het is dan zaak om er op tijd bij te zijn en uw gevel door onze specialisten te laten reinigen. Niet alleen om de gevel weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen maar ook om verdere schade te voorkomen. Behalve bakstenen zijn er tegenwoordig tal van andere gevelmaterialen toegepast zoals glas, aluminium, roestvrij staal en trespa. Een misverstand is dat veel van deze materialen onderhoudsvrij zouden zijn, echter vanuit de praktijk hebben wij ervaren dat bij het uitblijven van onderhoud deze materialen toch onherstelbaar aangetast kunnen worden. Voorbeelden zijn putcorrosie bij aluminium en weer in trespa. Kwa kosten bent u dan veel verder van huis en soms zal het zelfs onvermijdelijk zijn om geveldelen helemaal te vervangen. In deze gevallen geldt; onderhoud = behoud.

Is uw gevel ook aan onderhoud toe? Van der Zon Schoonmaakdiensten heeft voor iedere gevel een toegesneden plan van aanpak.


In april 2015 hebben wij alle kunststof beplating van de complexen Vivaldistraat en Handelstraat gereinigd voor Woningbouwvereniging Stek te Lisse.